Email usinfo@zantefitnessretreats.comCall us+0030 269101657

Im Allgemeinen wird ein gutes Buch Ghostwriter zwischen 15.000 und 75.000 US -Dollar berechnet.Diese Preise gelten für professionelle Schriftsteller mit Anmeldeinformationen und Ruf. Diejenigen in den ghostwriter hausarbeit kosten unteren Bereichen sind oft schlecht und können ihre Arbeit mit Content -Mühlen unterhalten.

EKΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Pilates Mat & Reformer EYT – New York


Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα;

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα σπουδών του EYT και μέσω μιας σειράς εντατικών σεμιναρίων και εργαστηρίων, θα σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε ένας επιτυχημένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση Δάσκαλος Pilates. Οι ώρες μαθητείας και καθοδήγησης θα πραγματοποιηθούν στο Gravity exercise studio για τη Ζάκυνθο και σε άλλα συνεργαζόμενα στούντιο για την υπόλοιπη Ελλάδα υπό την επίβλεψη της Master Teacher του EYT, Παναγιώτα Ντόζη.

Ποιο είναι το Πρόγραμμα;

Το Αμερικανικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα EYT είναι διαθέσιμο ως πρόγραμμα διάρκειας 3 εβδομαδων και ως εντατικό ολοήμερο πρόγραμμα Retreat 6ημερων.

Είναι το πιο σύντομο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που υπάρχει.

Γνωρίστε την εκπρόσωπο του Αμερικανικού προγράμματος EYT για την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Αγάπησα την μέθοδο Pilates από την πρώτη φορά που την διδάχθηκα το 2011 όταν ακόμα ήμουν φοιτήτρια στη γυμναστική ακαδημία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είμαι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητικής επιστήμης με εξειδίκευση στην Ενόργανη & γενική γυμναστική, την Ειδική αγωγή και τον αθλητισμό αναψυχής. Είμαι Personal trainer, ενεργειακή θεραπεύτρια, εκπαιδευτής Yoga και Pilates Master teacher. Έχοντας περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του fitness & wellbeing διοργανώνω επιμορφωτικά σεμινάρια , προγράμματα εύζωιας, θεματικά εργαστήρια και αθλητικές δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διδάσκω πολλά είδη γυμναστικής στο Gravity Exercise Studio και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Pilates είναι ένα από τα πιο ωφέλιμα.

Το Pilates για μένα δεν είναι μόνο μια αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης, είναι μια θεραπεία για το σώμα και την ψυχή.

Έγινα Master Pilates teacher – εκπαιδεύτρια δασκάλων Pilates, γιατί θέλω να διαδώσω τη γνώση μου, την πολυετή εμπειρία μου και την αγάπη μου για το Pilates σε όλους εσάς. Στόχος μου είναι να προσφέρω μια ολοκληρωμένη και πολυεπίπεδη εκπαίδευση που θα σας βοηθήσει να γίνετε αξιόλογοι και επιτυχημένοι δάσκαλοι Pilates.

Ντόζη Παναγιώτα Ανδριανή

+30 6986971508

zante.fitness@gmail.com


Your Image

Οφέλη από τη συνεργασία με το EYT

Εμπειρία

Το Πρόγραμμα EYT είναι γραμμένο από Δάσκαλο & Ιδιοκτήτη Στούντιο, όχι εταιρεία εξοπλισμού. Έχοντας διδάξει χιλιάδες πελάτες και εκατοντάδες πτυχιούχους, μάθαμε πώς να οργανώνουμε καλύτερα τις πληροφορίες. πώς να μην κατακλύζουμε έναν νέο δάσκαλο και πώς να καθοδηγούμε και να εξελίσσουμε τους μαθητές μας σε καταρτισμένους και με αυτοπεποίθηση δασκάλους

Προσιτότητα

Το μέλλον του κλάδου μας εξαρτάται από την καλλιέργεια της επόμενης γενιάς δασκάλων. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό αν χρεώσουμε 10 χιλιάδες δολάρια για εκπαίδευση ή καθοδήγηση και/ή απαιτούμε ταξίδια σε μακρινές πόλεις. Η μεταφορά του Teacher-Training σε μορφή διαδικτυακής και ζωντανής ροής καθιστά την εκπαίδευση δασκάλων προσβάσιμη στους περισσότερους

Υποστήριξη

Ενώ μαθαίνετε να είστε δάσκαλος Pilates, θα έχετε πρόσβαση σε υλικό όλες τις ώρες εκτός από τα εβδομαδιαία ζουμ. Αλλά αυτό δεν τελειώνει ποτέ πραγματικά. Μόλις γίνεις μέλος της οικογένειας του προγράμματος, είσαι για πάντα. Προσκλήσεις σε σεμινάρια, συνεργασίες και ένα μέλλον ακομα και ως Master Teacher στο EYT είναι όλες οι ευκαιρίες που θα μοιραστείτε.

Κοινότητα

Η συνεργασία είναι η υπερδύναμή μου. Το ΕΥΤ καλύπτει μια ανάγκη. Μια τεράστια ανάγκη στον κλάδο μας και στην κοινότητά μας αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Τι σημαίνει αυτό για σας; Ότι είσαι μέρος σε κάτι μεγαλύτερο από το στούντιο στην πόλη σου. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κάνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερο, πιο έξυπνο και πιο κερδοφόρο.

Τι να αναμένετε από τους εκπαιδευτικούς του EYT

Σεμινάρια

Τα σεμινάρια αποτελούν τη βάση για το πρόγραμμα EYT. Αυτό το σκέλος μεταδίδεται δια ζώσης και live stream, δίνοντας μεγαλύτερη πρόσβαση σε ένα ευρύτερο κοινό.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, εργαζόμαστε ως ομάδα για να αναλύσουμε κάθε κίνηση στο σύστημα, να μάθουμε την επικοινωνία αυτής της κίνησης ΚΑΙ πώς να “βλέπουμε” αυτή την κίνηση στο σώμα ενός ατόμου.

Τα επίπεδα Reformer και Mat 1, 2 και 3 είναι μεταξύ λίγων ημερών και στην περίπτωση των retreat 5-8ωρων το καθένα και λαμβάνουν χώρα 3ΣΚ στην πρώτη περίπτωση και 6ημερες στην δεύτερη. Το χρονοδιάγραμμα θα οριστεί με βάση τη διαθεσιμότητα των εγγεγραμμένων.

Εργαστήρια

Τα εργαστήρια έχουν διάρκεια έως μία ώρα και πραγματοποιούνται δια ζώσης ή και με ζουμ σε εβδομαδιαία βάση μετά από το βασικό πρόγραμμα. Τα εργαστήρια είναι μια ευκαιρία να «εξεταστούν» οι σπουδαστές σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Κάθε εβδομάδα συζητείται ένα νέο θέμα.

Τα θέματα του εργαστηρίου περιλαμβάνουν: Αναπνοή, Συνθήματα, Φωνή, Αντικατάσταση ισχίου και γόνατος, Εγκυμοσύνη, Αυτοφροντίδα, Θέματα τάξης κ.λπ.

Τα εργαστήρια καταγράφονται και είναι διαθέσιμα για επανάληψη εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Μαθητεία

Η μαθητεία είναι η διαδικασία μέσω της οποίας γίνεσαι αληθινός Δάσκαλος. Η μαθητεία αποτελείται από 3 μέρη και πραγματοποιείται στο στούντιο υποδοχής σας

Παρατήρηση: Αυτό συμβαίνει όταν εσείς, ως μαθητευόμενος, παρατηρείτε έναν Ανώτερο Δάσκαλο να κάνει τα μαγικά του. Πώς τροποποιούν μια κίνηση; Πώς κάνουν σύνθημα; Πώς εμπόδισαν εκείνη την πελάτισσα να μιλήσει και την επανέφεραν στην παρούσα στιγμή. Ακούς, μαθαίνεις και κρατάς σημειώσεις. Αυτό είναι λιγότερο από 20 ώρες συνολικού χρόνου. Εάν δεν βρίσκεστε στο μέρος που εδρεύει το στούντιο μπορείτε να συνεργαστείτε με τον Master Teacher σας για να κάνετε μεγέθυνση στις συνεδρίες του ή να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία παρατήρησης που παρέχονται στο διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών.

Αυτο-Μελέτη: Η πρακτική να παρακολουθείτε τα βίντεο, να μελετάτε τα εγχειρίδια και να κάνετε την εργασία σας. Αυτό είναι στην ώρα και στο πρόγραμμά σας. Αυτό θα πρέπει να αποτελεί 30-50 ώρες συνολικού χρόνου ανάλογα με τις προηγούμενες γνώσεις.

Πρακτική-Διδασκαλία: Αυτό συμβαίνει όταν εσείς και οι άλλοι μαθητευόμενοι σας ορίζετε χρόνο για να συναντηθείτε και να διδάξετε ο ένας τον άλλον αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά. Τελικά, η εξάσκηση γίνεται σε «πραγματικά σώματα». Με άλλα λόγια, όχι φίλους, οικογένεια ή άλλους μαθητευόμενους. Αυτό θα πρέπει να αποτελεί περίπου 150 ώρες συνολικού χρόνου

Τεστ & Κουίζ

Για την απόκτηση του πιστοποιητικού σας απαιτούνται δύο γραπτές και δύο πρακτικές εξετάσεις. Το πρώτο σετ εξετάσεων αφορά το σύστημα κινήσεων για αρχάριους και θα πρέπει να ληφθούν πριν από το Ενδιάμεσο Σεμινάριο.

Το δεύτερο σετ εξετάσεων είναι για την τελική σας και θα πρέπει να το κάνετε το μέγιστο μέσα σε 6μηνες πριν συμπληρώσετε το πρόγραμμα.

Τα κουίζ δίνονται περιοδικά και δεν βαθμολογούνται. Έχουν σκοπό να κρατήσουν τους πάντες σε καλό δρόμο και να προχωρήσουν στο πρόγραμμα.

Οι εργασίες για το σπίτι ανατίθενται επίσης εβδομάδα με την εβδομάδα. Τίποτα υπερβολικά δυσκίνητο, αλλά και πάλι, με σκοπό να σας κρατήσει να προοδεύετε και να μην μένετε στάσιμοι.

Εντάξει, θα το κάνω.

Πόσο θα μου κοστίσει?

Αυτό θα γίνει αργά και τμηματικά με δόσεις κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης σας . Όχι μόνο για εσάς οικονομικά, αλλά για την απορρόφηση και κατανόηση του υλικού.

Το βασικό υλικό – Pilates Mat & Props κοστίζει 1200€

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε Pilates mat, props και reformes Level 1, 2 & 3 – special cases κοστίζει 1750€

Όταν είστε έτοιμοι, θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε την εκπαίδευσή σας στα συστήματα Reformer, Cadillac, Wunda Chair και Barrel. Τίποτα από αυτά δεν απαιτείται, αλλά είναι εδώ για εσάς, ώστε να μάθετε περισσότερα ή να επεκτείνετε τις συνεδρίες σας με πελάτες.. Κάθε τιμή κοστολογείται ανεξάρτητα και μπορεί να ληφθεί ανά πάσα στιγμή.


Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ε: Παναγιώτα από πού πήρες την πιστοποίησή σου; Ξέχασα να ρωτήσω! ?

Α: Εκπαιδεύτηκα στο τμήμα επιστήμης και φυσικής αγωγής. Στο Pilates εκπαιδευτηκα κλασικά και πιστοποιήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 2011. Ακολούθησα μετεκπαίδευση για 10χρονια. Το 2022 ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου ως Master teacher στο πρόγραμμα ΕΥΤ.

Ε: Πώς επιλέγονται οι ημερομηνίες του σεμιναρίου;

Α: Σε απόλυτη συνεργασία με τους σπουδαστές. Όλες οι ημερομηνίες του σεμιναρίου θα λαμβάνουν υπόψη όλους. Είμαι πολύ ευέλικτη, όμως θα γίνει αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία. Εάν όλοι μπορούν να κάνουν μια συγκεκριμένη ημερομηνία εκτός από ένα άτομο, αυτό το άτομο θα πρέπει να παρακολουθήσει την επανάληψη.

Ε: Εντατικά Σεμινάρια: Είναι η δομή του προγράμματος αρκετά προσαρμόσιμη ώστε να περιλαμβάνει άτομα με αναπηρία; Για όσους έχουν περιορισμούς στο τι και πόσα μπορούμε να πετύχουμε κάθε μέρα.

Α: Θα αναλύσω το περιεχόμενο για τα σεμινάρια ως εξής σε

Ε: Εργαστήρια: Τι γίνεται αν κάποιος δεν μπορεί να φτιάξει ένα εργαστήριο; Είναι εγγεγραμμένα/διαθέσιμα για παρακολούθηση σε ώρα που είναι βολική για κάθε άτομο ή είναι μόνο προγραμματισμένη;

Α: Όλα τα εργαστήρια καταγράφονται, δημοσιεύονται σε μια ομάδα για εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν και αποστέλλονται μέσω email σε κάθε συμμετέχοντα.

Ε: Ποια είναι η κατανομή των ωρών για το πρόγραμμα μαθητείας; Πώς κατανέμονται οι 300 ώρες για

Α: Δεν είμαι σκληρη ούτε ακραιως απαιτητική για τον ακριβή αριθμό συμπλήρωσης ωρών κάθε σπουδαστή Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ωρών πρέπει να είναι πρακτική. Πρακτική Εξάσκηση. Εάν κάποιος έχει μια ελεύθερη ώρα, θα συνιστούσα πάντα να τη χρησιμοποιεί για εξάσκηση, αν αυτό είναι μια επιλογή.

Ε: Χρειαζόμαστε επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό/βιβλία;

Α: Θα στείλω σε όλους ένα έντυπο εγχειρίδιο, ένα βιβλίο ανατομίας και ένα βιβλίο ζωγραφικής ανατομίας κατά την εγγραφή.

Ε: Πώς λειτουργούν οι καταθέσεις των εκπαιδευομένων; Έχουν οι φοιτητές επιλογή για πρόγραμμα πληρωμής;

Α: Τα σχέδια πληρωμών είναι τα τελικά και συνήθως τα ρυθμίζω ως πρόγραμμα πληρωμής ούτως ή άλλως. Αν κάποιος θέλει να πληρώσει πλήρως, θα προσφέρω μια μικρή έκπτωση.

Ε: Πόσος χρόνος χρειάζεται ο μέσος μαθητής για να λάβει την πιστοποίηση; Ξέρω ότι εξαρτάται από τις ώρες τους, αλλά τι βλέπετε συνήθως;

Α: Οι άνθρωποι κάνουν αυτή την ερώτηση συνέχεια και η απάντηση είναι σταθερή “εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το άτομο”. Εάν το άτομο αφιερώνει μόνο 4 ώρες την εβδομάδα σε αυτή την προσπάθεια, δεν θα είναι ποτέ έτοιμο για την εξέταση. Πρέπει να υπάρξει δέσμευση. Όσο περισσότερο εξασκούνται, τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρώσουν. Ενα εύρος ολοκλήρωσης από 1 μήνα (αυτό είναι συνήθως εκείνοι που έχουν ήδη εκπαιδευτεί ή απασχολούνται σε άλλο κλάδο γυμναστικής ή PT) έως ένα 6μηνο για όσους δεν δεσμεύονται. Όταν βρίσκομαι στο στούντιο μου, επιβάλλω μια μικρή χρέωση μετά από 6 μήνες για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το στούντιο μου για εξάσκηση.

Ε: Τι κάνετε εάν παρατηρήσετε ότι κάποιος δεν είναι έτοιμος – ή δεν πέρασε το τεστ;

Α: Κάνω πάντα επανεξέταση και παρέχω λεπτομερή ανατροφοδότηση για τα δυνατά τους σημεία και τους τομείς για βελτίωση. Εάν αισθάνονται ότι δεν είναι έτοιμοι, θα ήθελα ακόμα να κάνουν το τεστ για να μπορώ τουλάχιστον να δώσω σχόλια. Αλλά και πάλι, υπάρχουν όρια στην ευελιξία. Δεν μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται στο τεστ για αρχάριους 6 μήνες μετά το πρόγραμμα.

Ε: Υπάρχει κάτι σημαντικό που λείπει; Υπάρχουν άλλα κόστη που πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές;

Α: Δεν υπάρχουν άλλα έξοδα. Οχι εκπλήξεις. Είμαι ειλικρινής άνθρωπος. Το κόστος είναι αυτό, η βοήθεια αλλά και η παρακολούθηση στο στούντιο είναι απεριόριστη εντός του χρονοδιαγράμματος. Το πτυχίο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο, επιπεδου National US. Από εκεί και πέρα η επιτυχία σας ως δάσκαλοι Pilates είναι στο χέρι σας.

Τι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα ΕΥΤ


Δια ζωσης και ηχογραφημένα σεμινάρια μεγάλης διάρκειας για 3 εβδομάδες με την Master Teacher του EYT, Παναγιώτα Ανδριανή Ντόζη & τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης του EYT, Jessica Spillane, όπου αναλύουμε και μαθαίνουμε να εφαρμόζουμε όλες τις τεχνικές και τα εργαλεια “Teacher Toolkit” για να αναπτύσσουμε το “Pilates Eye“ μας.


Διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών και απεριόριστη μετεκπαίδευση για τη συνεχή εκπαίδευση σας με πολλές ώρες βιντεοσκοπημένων μαθημάτων.


Περιεκτικό εγχειρίδιο 400 σελίδων στην Αγγλική γλώσσα σε έντυπη μορφή για σημειώσεις και μελέτη.


Εβδομαδιαία εργαστήρια εξ αποστάσεως για να βουτήξετε βαθύτερα στη Μέθοδο και στις βασικές αρχές που απαιτούνται για να είστε επιτυχημένος δάσκαλος.


Ένταξη στην ομάδα FB του EYT Teachers-in-Training όπου καθίσταται δυνατή η συνεργασία και η δικτύωση με άλλους δασκάλους και στούντιο παγκοσμίως.


Αξιολόγηση και σχόλια σε δύο γραπτές και δύο πρακτικές εξετάσεις, που απαιτούνται για να κερδίσετε το Πτυχίο σας.


Πρόσβαση στο στούντιο Pilates για την εκπλήρωση των απαιτήσεων μαθητείας και του προγράμματος.


International certification – Διεθνώς αναγνωρισμένo πτυχίο όλων των επιπέδων στη μέθοδο Pilates mat & Reformer.

pilates teacher trining reformer retreat zakynthos

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗPILATES MAT

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Pilates Mat & αξεσουάρ (magic circle, bands, mini balls, balls, foam rollers)BOOK NOW

PILATES MAT & REFORMER

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Pilates Mat, Props, Reformer Level1,2,3 & special cases.BOOK NOW

 

 

 

Please contact with us: info@zantefitness.com

  

Host a service at your accommodation!

 

Please contact with us: info@zantefitness.com

  

Are you a yoga or fitness instructor?

 

Come with your group Host your retreat with us.!